RezervesDALAS24.lv

Smalkais stils / Smalkais stils

CĒRTAM BĒRZIŅU: Tauta neuzticas prezidentam - miljonāram! Aicina atlaist egoistisko pensionāru

CĒRTAM BĒRZIŅU: Tauta neuzticas prezidentam - miljonāram! Aicina atlaist egoistisko pensionāru
06.11.2012. 10:01 · Kaspars Ūdris
« Atpakaļ pie raksta

lelle

06.11.2012. 10:23

Karaliene izbrīnījusies purināja galvu. "Viņiem nepietiek maizes?" jautāja viņa. "Lai tad viņi ēd kūkas!" Jūs varbūt domājat, ka viņa tā sacīja, lai izsmietu nabaga ļaudis? Nē, viņa nezināja, kas ir nabadzība. Viņa domāja, ja acumirklī nav pietiekoši maizes, tad var ēst kūkas. Viņa nepazina tautu, viņa nepazina nabadzību, un pēc kāda gada viņu nonāvēja. Redziet, kas no tā sanāca.

Jukums

06.11.2012. 10:25

Par VVF var teikt to pašu. Viņa principā nav ne sapratusi, ne mēģinājusi saprast šīs problēmas. Un, atvainojiet par izteicienu, rijot kūkas Vincentā, to nemaz nevar saprast. Viņa vienkārši nenolaižas līdz tādam līmenim kā vienkāršā tauta. Turklāt, intelektuāli viņa nebūt nav nekāda zvaigzne, bet gan, es teiktu, pat zem vidējā. Par to liecina, kaut vai, Liepājas ieteikumu burtnīciņas. Viņa izmantoja psiholoģijas zināšanas, stilistus, frizierus lai veidotu savdabīgu tēlu skatlogā. Un, izmantoja sakarus zināmās aprindās, domāju, arī masonu. Un, atcerēsimies viņas neseno žēlošanos bijušo prezidentu ekstru nodrošināšanas sakarā. Šajā ziņā Bērziņam tomēr ir vismaz nojausma, Tikai, arī viņš negrib būt zaudētājs un tāpēc arī tāda reakcija. Neizpratne jau drīzāk ir pietēlota.

Milords

06.11.2012. 10:27

kaa valsts seja vinjsh ir galiigi garaam un domaajams par to neviens pat iisti neshaubas, tik jaapaciesh veel paaris gadinji... bet man visvairaak patika kad vinjam pajautaaja par pensijas izmeeru un prezidents tur saak runaat par to ka godiigi maksaajis un vinjam protams arii godiigi pienaakas, tikai... visi tie kas iet peec bezdarbnieku pabalsta, maaminjalgaam arii ir godiigi maksajaushi, bet redz valsts ir uzlikusi griestus - kaa taa? viens sanaak godiigaaks par citiem? arii tie kas ir izveidojushi maaksliigus pabalstu ienaakumus ir labi samaksaajushi valstij, jo tie pabalsti tiek reekjinaati no nodokljiem

Demogrāfs

06.11.2012. 10:37

Būtu labāk beidzot saskaitījis un apzinājis visus savus uztaisītos bērnus. kauns!

Dadzis

06.11.2012. 10:44

425000 ir kautkaadi oficiaalie cipari. ir veel citi, jo mani neviens nav sajos ciparos nav ieskaitiijis ne manu gimeni, ne desmitiem manu pazinju, kuri kautkaa paartiek neiedami luugt zheelastiibas daavanas pasvaldiibai. Cipars ir stipri lielaaks. Paeedusais neeedushu nesapratiis.

A.Bērziņš

06.11.2012. 10:45

Eu, čaļi, kas tie par uzbraucieniem?? Laikam neesiet sisti, sen pa galvu neesiet dabūjuši???!!!

Bols

06.11.2012. 11:25

Bērziņa limuzīnam ietonēti logi un lāgā nevar saskatīt kas ārā notiek. Visu pārējo pienes klāt uz paplātes un valsts ziņas sagatavo īpašs cilvēks. Tā kā viņš nekad neuzzinās to, kas viņam būtu jāzin. Man ir aizdomas, ka tikai pūļa taurēšana pie viņa darba vietas vai mājām varētu noņemt tās ''rozā brilles''.

Panda

06.11.2012. 11:29

Tas bij viss briesmīgākais,ko viņš varēja teikt intervijā,ar Nekā personīga.Nekad viņš nav paticis tautai un pēc šī gājiena,labāk būtu atkāpties no amata.

Alex

06.11.2012. 11:31

Jo vairāk bagātu cilvēku valstī, jo labāk, vien atšķirība, kā kurš pie tās bagātības ir ticis. Intervija ar A. Bērziņu spilgti parāda, ka politiķu elitei nav nojausmas, kas realitātē notiek valstī, un ka krīze ir ārprātā liela. Mēs redzam uz ielas tūkstoti skaistu mašīnu un liekās, viss kārtībā, bet mēs neredzam tos 100 tūkstošus, kas ir noslēgušies un noslēpušies, jo ir tik liels iekšējais kauns par savu bezspēcību, ka nevienam negribās rādīties, un tos mēs diemžēl neredzam.

Ringolds

06.11.2012. 11:44

Dievs, sargi manu tautu no viņas pašas. Piedod tai grēkus, jo tā nesaprot, ko pati runā...

fui

06.11.2012. 12:27

"Šis te" vecis nekad nav bijis manas Valsts prezidents. Ieliktenis - jā, varbūt. Ne viņa stāja, ne valoda, ne izteicieni, ne rīcība neliecina par GODAVĪRU. Zemisks, prasts vervelējošs lauku vecis, kas nabadzīgai valstij ar viltu izkrāpis gan daudzos īpašumus, gan kredītus, gan milzīgu pensiju. Negodīgums spiežas pa visām vīlēm Ja nav kauns un bailes no Latvijas tautas, tad drīz jau būs jāstājas cita soģa priekšā. Vai nav bail? Par katru savu darbu būs jāatbild. Par katru.

ilmārs

06.11.2012. 12:59

Šim - tā sauktajam - Valsts Prezidentam ir "naudas gonoreja", kas sabojājusi viņa smadzeņu podu! Un tagad tek no ,tā poda, strutaina masa ārā.... Un acīs ir ieaugusi villa- kura ir jāizvaksē!!!

jumiķis

06.11.2012. 15:00

šitais lauku vecis ir savu laiku nostrādājis.

H.K.Andersons

06.11.2012. 15:02

Izkrāpta nauda, nopirkta sieva, vecuma marasms - negribētu sev tādas vecumdienas...

Pilnīgs pī

06.11.2012. 16:57

Bērziņš ir pamatīgs apkaunojums valstij. Šķiet, ka vecuma demense nav aiz kalniem. Gada laikā tā arī nav iemācījies sakarīgi izteikties, šļupst arvien kā kolhoza traktorists uz pohām. Par angļu valodas lasītprasmi ābečnieka līmenī vispār nav ko runāt. Bail pat domāt, kā viņš angliski sarunājas ar citu valstu pārstāvjiem. Un tāds pārstāv un reprezentē mūsu valsti. Kauns!

zane

06.11.2012. 16:58

Bērziņš nav nemaz tik vecs. ASV prezidenta kandidātam Romnijam ir 65 gadi, Bērziņam-67. Romnijs gan cienījami izskatās, gan spēj sakarīgi parunāt. Bet mūsu drebelis? Tikai pa galvu piesolīja puslīdz raitā tekstā:)

!

06.11.2012. 17:52

Atkāpties nav grūti, bet vai kāds var ieteikt labu nākamo prezidentu? Jārēķinās, ka latvieša mentalitāte pieprasa tikai "laimes lāci", un jebkurš reāls vadītājs tiks noriets tāpat kā visi iepriekšējie.

kiks

06.11.2012. 17:54

Nu, ja salīdzina Bērziņu ar Zatleru, tad Zatlers bija vairākkārtīgi labāks, vismas normāli izskatījās, angliski runāja, pašam normāla ģimene un puslīdz reputācija (izņemot atsevišķas epizodes mediķa amatā, kur ņēma pienesumus). Arī rīkojums Nr. 2 bija progresīvs solis. Pašreizējam prezidentam nav nedz laba reputācija, ģimenes un neskaidro bērna skaita jezga, ES fondu "apgūšana", nekustamo īpašumu "darījumi", plus vājās angļu valodas prasmes un slikt prasme latviešu valdoā noformulēt domu. Es pat nesaprotu, kāpēc viņš savlaik tika virzīts šim augstajam amatam. Tad jau jebkurš no mums parastajiem iedzīvotājiem var būt valsts prezidents.

šalle

06.11.2012. 18:07

bitīt matos, Viņš pats sevi izvirzīja prezidenta amatam. Tad 3A apspriedās kādā viesnīcā, vienojās, ka šis varētu būt īstais lielākais kretīns, un nolēma viņu atbalstīt. Tādi, lūk, pīrāgi.

Fonts

06.11.2012. 18:09

Zatlers ir tas, kas būtu jātiesā, Zatlera bezdarbības rezultātā notikušas daudz nelaimes, kad tauta prasīja atlaist Saeimu "lietussargu revolūcijas" laikā, vēlāk Doma laukumā, Zatlers to nedarīja, izprovocējot 13/01/2009 gada politiskos nemierus Rīgā, kad tika izsisti Saeimas ēkai logi. Daudzi kļuva par cietušajiem, gan tie, kam radīti materiālie zaudējumi, gan tie, kuriem celtas apsūdzības kriminālprocesā.13/01/2009 Zatlers aizbēga uz Īriju, nevalstiskā pasākumā tiekoties ar Īrijā dzīvojošiem latviešiem. Tad, kad Zatleru, nepārvēlēja par prezidentu, Vp vietu sagribējās A.Bērziņš , kurš negāja aicināts kā visi atskaitīties Zatleram, kā balsos par viņa atkārtotu ievēlēšanu par Vp, viņš atlaida Saeimu ar savu rīkojumu, lai ar saviem līdzskrējējiem no Saeimas kancelejas nokļūtu Saeimā, cerot kļūt par Saeimas spīkeru. Vēlāk, iegūstot tautas dāvātu mandātu, apmānīja tautu atkārtoti, uzsākot sarunas ar SC. Zatlers ne ar ko neatšķiras no Lemberga, Šķēles, Šlesera, Godmaņa, kas būtu jātiesā. Tieši Zatlers aicināja Godmani par premjeru, kad Godmanis piedalījās Parex pārņemšanā, kas nebija, maigi izsakoties, caurskatāma, ar Zatlera un Godmaņa gādību valsts ļāva slepeni no Parex aizplūst pusmiljardam latu, neskaitot zaudējumus valsts budžetam 1.72 miljardi latu. Pašlaik Zatleram pienākas valsts apmaksāti apartamenti, luksusa auto, dubulta apsardze, sekretārs u.c. labumi, tikai nav zināms, par kādiem nopelniem. Krimināllietā būtu izdalāma atsevišķa lieta pret Zatleru - par bezdarbību savlaicīgi nerosinot Saeimas atlaišanu. Vēlāk Zatlers rosināja atlaist Saeimu, lai pats paliktu politikā. Fakts, ka Zatlers tomēr rosināja Saeimas atlaišanu, ir būtisks pierādījums Zatlera bezdarbībai, nerosinot Saeimas atlaišanu, kriminālprocesa uzsākšanai pret Zatleru.

Mjā!

06.11.2012. 18:14

Nu jocīga jau sajūta ir . Nāk 18.11.- Valsts svētki. un prezidents tāds,ka nezini i vai smieties vai raudāt! Protams,jāmaina arī Prezidenta ievēlēšanas kārtība.

ventspilnieks

06.11.2012. 18:16

Aizej Prezident ar Godu!!!! Lūdzu! No Lemberga nebaidies, viņam pašam būs jaaiziet....

Čība

06.11.2012. 18:24

Miljonārs, kurš netic, ka ir nabadzība, kurš sola pa muti un kurš neatšķir Turciju no Turkmenistānas - šis frukts ir 100% atlaistās saeimas spoguļattēls - ja prezidents ir inteliģences kalngals, tad spriediet paši par šo inteliģences līmeni.. + viņa paša nesaskaitītie bērni.

lilija

06.11.2012. 18:25

Varbūt visa cieņa Bērziņa kungam kā izbijušas finansistam, to sfēru es neparžinu, taču redzot, kā viņš veic prezidenta pienākumus, man patiešām ir kauns par tādu prezidentu. ne jau tikai Elīnas kailās krūtis, pie tām viņš nu gan nav vainīgs, taču prezidents ar šādu morālo stāju patiešām ir nulle. Kaut vai 1. septembra gadījums, kad viņs draudēja žurnālistiem tik prasti kā anekdotēs par jaunajiem krieviem. Kauns!!! Tā bija vien pērle, bet tiklīdz prezidents ver muti, tā allaž atkan kāda pērle pēdiņās, kas galīgi nav savienojama ar prezidenta amatu. Un pozitīva rīcība no viņa ir tikai tā, ka viņš savu prezidenta algu pārskaita skolām un atteicies no Jūrmalas rezidences. Nu laikam taču večuks zina, ka neder šim amatam, tāpēc savu sirdsapziņu attīra šādi. Viņš jau pats sevi izvirzīja šim amatam, varbūt pat īsti neticēdams, ka viņš tajā tiks iecelts, bet 100 gudrās galvas ņēma un iecēla. Būtu viņš pats jau pašā sākumā tomēr atteicies, tad saglabātu cilvēku cieņu.

eseja

06.11.2012. 18:27

Nu tak fakts, lai vecītis sāk atpūstues, tā jau darāmā pietiek personīgajā dzīvē, dēlēns jāaudzina, sievieņa jauna, nu šeptes pietiekoši, tāpēc jau arī tik grūti iet pa darba dienām.Jāatpūšas, jāatpūšas.

Pamela Andersone

06.11.2012. 18:31

Nav svarīgi kurš pirmais izteica šo prātīgo domu par b.Bērziņa atsaukšanu no amata,bet ideja uz ĻOOTI apsveicama!JO kas tad viņu ievēlēja?Rāvās amatā PATS,ievēlēja okupantu jaunpilsoņu pārstāvji no SC un smagos noziegumos apsūdzētā nelieša kabatas partija - ZZS !Šķita,ka Zatlers nekam derīgs nebūs,BET viņš ātri sāka saprast "drēbi"un pat zoo dārza iemītniekiem - TP,ZZS,utt. parādīja viņu vietu.Tapēc Zatler5u nepārvēlēja,jo mafija saprata,ka viņš nebūs stumdams un skeleti jau no skapja tika izgāzti pašā sākumā. b.Bērziņa skeleti vēl pat nav pārlūkoti un Sudrabas revidēti!Tapēc jau večuks mēģina baidīt ar solījumiem sadot pa galvu.Pats uz to PROTAMS nav spējīgs,BET ir puiši no Valmieras grupējuma apsardzes.Var paaicināt Primakovu,SC, Vešņakovu palīgā ar FSB.Izanalizejiet vismaz pēd.1/2 g.muldēto .Pirms taM PAT ANALIZĒT NAV KO! Murgi par SMERŠISTU un leģionāru kopošanos,krievu val.augstskolās,māmiņu algām/ vai tās būtu zagtas attiecībā pret viņa pensiju?/,ES nauda mājas uzprišināšanai,draudi operatoram,Turmenistāna - Turcija,nabagu neeswot Latvijā utt,utjoproj. Nez kādi solījumi Primakovam ?!Līda amatā ,jo solīja UZPRIŠINĀT tatsaimniecību,bet ko dara reāli ?Bāž degunu valstij ĻOOTI svar'\igos politikas jautājumos,kas skar LATVIEŠU tautas godu un pašcieņu.vē,vē,mē,mē,bē,bē utt. Paņemiet vienu b.Bērziņa interviju un izanalizējiet!Tur sanāk kaut kāds drausmīgs RASOLS ar vinegretu,kur domas lēkā ,viedokļu sajukums,nepabeigti teikumi,domu lēkāšana utt.Te darbs būtu LABAM psihiatram vai kopā ar gerantologu un vecuma demences pētniekiem. b.Bērziņš tikai BLAMĒ Latvijas valsti! Viņš nav cienīgs būt par prezidentu lai kaut DP mani atkal purina!

Severins

06.11.2012. 18:51

Diez ko Bērziņa PR cilvēki tagad darīs? Būs ko iespringt...

Daudzpunkti

06.11.2012. 19:12

tas kad vins teica kad pec amata vinam neko nevajag-logiski,kadel tadam oligarham vel vienu dzivokli masinu utt. Bet par vina interviju domaju kad lielaka dala ir soketi.Ka prezidents ko tadu var pateikt un reize ari neko nepateikt.No vina teikta vajag specialu tulku lai saprastu ko vins vispar teica,jeb es esmu tik blonda kad neko nesapratu.

RĪKOJUMS

06.11.2012. 19:17

Piekrītu šim rakstam........Patiesi ,bija cerības,kad Bērziņš būs tuvāks TAUTAI........ZATLERS BIJA PELĒKA PERSONĪBA......FREIBERGA BIJA TĪRA ĀRZEMNIECE,KURA LATVIJU NESAPRATA.......ULMANIS BIJA VISLIELĀKĀ KĻŪDA..........BĒRZIŅŠ PARĀDA TO,KAD BAGĀTIE IR TRAKI TĀLU NO REALITĀTES SAVĀ ZEMĒ UN TAUTA VIŅAM IR TĀDS PIELIKUMS......VAI VIŅI IR VAI NAV....NEKO JAU TAS NEMAINA.....GALVENAIS NOTURĒTIES AMATĀ........JA PREZIDENTS SAJAUC CITU VALSTU PREZIDENTUS...JA PREZIDENTS NIEVĀJOŠI IZTURAS PRET PRESI..JA PREZIDENTS SLIKTI ORENTĒJA S POLITISKAJĀ UN EKONOMISKAJĀ SITUĀCIJĀ .....UN TE VAR TURPINĀT..TAD TĀ JAU IR TUVU KATASTROFAI.......

Sweden

06.11.2012. 19:18

Es domaju,no malas skatoties,jo dzivoju cita valsti,ka Latvijai sen butu laiks beigt pastavet,jo viss jau tikai paliek sliktak.Malaci tie,kas aizbrauca,vismaz vini var maizi veikala nopirkt,bet Latvijas lauku rajonos,cilvekiem pat maizitei nav naudas.Cik talu ta var turpinaties.Prezidents vispar nesaprot,kas notiek arpus Rigas.Uzskatas,ka vinam pie vienas vietas.Protams,ka vajag visu sabiedribas krejumu aizvest uz laukiem,ar tadu algu,ko sanem laukos,lai kadu pusgadinu padzivo.

infantils prezis

06.11.2012. 19:58

Nu diezgan bēdīgi, ka valsts prezidents nezina vai negrib zināt par situāciju valstī un neuzticās pētījumiem un aptaujām. interesanti priekš kam tiek tērēta valsts nauda šādu pētījumu pasūtīšainai, ja tiem prezidents netic? Piekrītu arī tam, ka prezidentam (kaut arī viņš ir tikai, lai prezentētu valsti bez īpašas teikšanas), tomēr jāfiltrē ko un kā runā! Man vispār rada lielu izbrīnu mūsu valdības, tajā skaitā arī ekonomikas minstra "zināšanas" par ekonomisko situāciju valstī, kā arī darbības, kas tiek veiktas!!! Kā pēdējais absurds - iedzīvotāji tā jau nevar nomaksāt rēķinus par siltumu un gāzes apkuri, bet mēs tā vienkārši bez variantiem paceļam cenas. Ko ekonomikas ministrs var tikai pateikt, ir, nosiltiniet dzīvojamās mājas. Diezgan smieklīgi!!! Un tiem, kas te skaļi izsakās par to, ka ir arī nabadzīgākas valstis - nevajaga salīdzināt ar trešajām pasaules valstīm, ja paši esam iestājušies attīstīto valstu savienībā. Tieši pretēji, līmenim arī jābūt attiecīgam. Ne tikai nodokļu slogam un cenām, bet arī atalgojumam un darba vietām un uzņēmējdarbības attīstībai.....

Latvija mīļā, Dzimtene mana

06.11.2012. 19:59

Tieši tā, šim naftalīna maisam ir jāguļ mājās.

kk

06.11.2012. 20:36

... Katram, pret sevi godigam un inteligentam cilvekam, ta goda prats sada nelaimiga situacija pieprasitu atzities nespejai talak izpildit amatu ... .. Un sada atra riciba tiktu saprasta no katra ... jo katra veseliba un ar to saistits muza gals ir savadaki nolemts ... ... Ta tikai rastos ciena pret kadu, kurs ka izmantota persona no pretvalstiskiem spekiem, pats nav spejis novertet situaciju kura tas iekluvis ... bet paliktu ka patriots !!! ... Un VP atkapsanas dotu izpratni par paseizejo morales un lojalitates krizi valsti un rastu iespeju atrak izmainit situaciju, kas apdraud valsts neatkaribu ....

nabūziņam bjōrziņam no zīdi, zīdi rudzu vōrpas novada

06.11.2012. 20:41

Būtu pareizi,ja abi ar to sievu izlemtu,kas šī nodarbe jāmet malā. Spriediet paši,sieva arī nekad nekur nav braukusi līdzi uz ātvalstu vizītēm.Un cik laiks jau pagājis.Tikai nostākas blakus ka stabs,pastās uz aiziet uz ūperu. Zatleri abi vismaz bija pāris.To nevar noliekt,lai kā viņi patiktu vai nepatiktu. Šitie ir katrs pa sevi.Tas nav noslēpjams. Un viņam IR grūti.Lai iet projām un sēž mājās.Nauda pa pillo.

mozhka

06.11.2012. 20:46

palūgt Prezidentam, lai paraksta vēsturisku rīkojumu - atlaist Saeimu?

Andri, vismaz cilvēcību!!!!

06.11.2012. 20:55

Vai prezidenta "sen neesat sisti" un citas pērles atbilst Latvijas Republikas Satversmes 40.pantam? 40. Valsts Prezidents, uzņemoties amata pienākumus, Saeimas sēdē dod šādu svinīgu solījumu: "Es zvēru, ka viss mans darbs būs veltīts Latvijas tautas labumam. Es darīšu visu, kas stāvēs manos spēkos, lai sekmētu Latvijas valsts un tās iedzīvotāju labklājību. Es turēšu svētus un ievērošu Latvijas Satversmi un valsts likumus. Pret visiem es izturēšos taisni un savus pienākumus izpildīšu pēc labākās apziņas." Jeb visa sāls ir, ka tikai DOD solījumu, bet jāpilda jau nav.

wata fk

06.11.2012. 20:57

Bērziņš ir tipisks komunistu laika `priekšnieks` : 1. Diezgan stipri aprobežots 2. Bailīgs un bez savām domām 3. Valdonīgs padoto priekšā 4. Vāji izglītots 5. Ar spēcīgu konjunktūras ( kuram priekšniekam kā pielīst) izjūtu apveltīs Kopumā - ļoti bēdīgs iespaids par 2012 gada Latvijas Republikas prezidentu...

tie ir tikai ceriņi

06.11.2012. 20:58

Muļķis nu gan viņš nav, bet domā ka pārējie ir muļķi. Kājiņas par valsts naudu uzcirta perfekti.

Nazis

07.11.2012. 03:05

to, ka bērziņš mums ir tāds dumjāks un dzīvo citā pasaulē - mēs jau bijām tā kā pieraduši. bet nu pēdējie komentāri par nabadzību - tas vairs neiet nekādos rāmjos. un nevajag te par to, ka latvijā ir pilns ar dārgiem auto, ka bērnudārziniekiem ir iphonu u.t.t. - tas viss norāda nevis uz tautas labklājību, bet gan uz milzīgo starpību starp nabadzīgo daļu un bagāto daļu. un tā kā krīzes laika apgriezumi trāpīja tieši pa nabadzīgo daļu (gan ar nodokļu pieaugumu, gan ar ienākumu samazināšanos), jo bagāto daļu politiķi negribēja aiztikt, tad šī starpība ir pieaugusi, pie kam nabadzīgajā daļā pienākot klāt daļai no vidusslāņa.

Pilsonis

07.11.2012. 03:40

Uzskatu , ka Latvijas valsts prezidentam Beerzinam, peec vina izteikumiem par nabadziibu Latvijaa ir viennoziimiigi jaaatkaapjas!!!!!

ir

07.11.2012. 03:50

Ko šis vīrs , pa prezidentūras laiku,ir paveicis ? Piedraudējis pa muti,izcēlies ģeogrāfijā un noliedzis jebkuru negatīvu info, gan par sevi, gan par valsti? Ja būs demisijas organizatori-būs arī balsotāji par.

šlesers

07.11.2012. 05:16

Andža, aizej lūdzu ar godu. netaisi ziepes, nelūdz man sūdzēties šķēlem!

Astere

07.11.2012. 09:03

Atlaist!!!

zigo

07.11.2012. 17:42

Murgs ne prezidents, viņam diezgan agri ir iestājusies vecuma marazmāts, ja tik aprobežoti var izteikties un nekompetenti spriedelēt ! Socialo nodokli viņš maksāja 8 mēnešus gadā, tādēļ ir tik mazi uzkrājumi. Preizi būtu arī pensiju maksāt 8 mēnešus gadā!!! Kur mēs pastalnieki lai rodam līdzekļus pārējo periodu izmaksāt viņam 5000Ls mēnesī, ja uzkrājumi beigušies ! Uzsaukums: Prezidentam maksāt minimalo 160Ls/mēn. tādu summu sametīsim! Visi kam ir lielās algas socialo nodokli nemaksā visu gadu!!! Tāds ir likums!

Uz Nītauri!

07.11.2012. 19:09

Slaists, dīkdienis un zaglis. Ej prom!

Smuidra

07.11.2012. 22:57

preteklis viņš ir un latvju tautas ienaidnieks

smagana

08.11.2012. 03:17

ušakovs: блэать, Берзинйш опять... bērziņš: koa? - sen neesi sists, ja? līdaka: eu! pensi - uzaudzē ūsas un AIZVER MUTI! āboltiņa: hi-hi-hi! lembergs (plats smaids): āboltiņ, a tev kāds vāģis? šķēle: šuš vecais, un par tevis sabraukto ezīti vairs nerunāsim. šlesers (smiedamies): puķainais, tu vēl neesi redzējis ko buldozers ar ežiem dara! godmanis: mierā! (noliek bungu vālītes). ko tagad darīt? kabanovs (pusatmodies): ко дарит? ка тас ир - ко дарит? будем работать, а чё? уважуха всем, всё в норме.

jumiķis

09.11.2012. 17:29

drausmoniigs mums prezidents

luurikjis

10.11.2012. 13:42

gods kam negods saads prezis

SOS

16.11.2012. 11:32

Vai, BĒRZIŅ,kam tu šlci Trula cirvja klātienē. Tagad cirvi jau asina, Lai cirstu tavu augumiņ.

SOS

16.11.2012. 11:58

Mēs esam tik bagāti, cik bagāta ir mūsu pašapziņa. Nē,LATVIJAS VALSTS PREZIDENTS BĒRZIŅŠ, Ne, kāds cits, mūs nevar padarīt bagātākus vai nabagākus. Diemžēl, vēlamais ne vienmēr atbilst esamībai.

SOS

16.11.2012. 13:30

LATVIJA,LATVIJAS VALSTS TERITORIJA,LATVIJĀ ESOŠIE CILVĒKI, LATVIEŠU VALODA,LATVIJAS:ĢĒRBONIS,KAROGS, HIMNA, kā arī LATVIJAS VALSTS PREZIDENTS ir aizsargāti ar LIKUMU un nevienam nav tiesības tos aizskart, pazemot, pret tiem necienīgi izturēties vai par tiem ņirgāties. Vainīgie būtu sodāmi ar visu likuma bardzību. Tā tam būtu jabūt demokratiskā, tiesiskā valstī. Bet diemžēl: Latvijas teritoriju -Abreni var "atdot" bez tautas piekrišanas,Latviešu valodu var publiski nosaukt par suņu valodu, uz Brīvības pieminekļa var čurāt piedzērušie ārzemnieki, Latvijas mazos karodziņus publiski var mest miskastēs, par LATVIJAS PREZIDENIEM VAR NECIENĪGI IZTEIKTIES un to visu uzskatot par demokrātiju.

SOS

16.11.2012. 13:36

Vai, BĒRZIŅ, kam tu šalci,Trula cirvja klātienē. Tagad cirvi jau asina, Lai cirstu tavu augumiņ.

SOS

16.11.2012. 14:34

Palasot atsauksme, man tā vien liekās, ka rakstītāji vēlās par prezidentu Alfrēdu Rubiku un turpināt celt komunismu, bez komunistu funkcionāriem un Padomju savienības. Diemžēl Andris Bērziņš ir tipisks kapitalistiskās iekārtas pārstāvis un tādu iekārtu mēs sev izvēlējāmies.

jānis!

21.11.2012. 21:12

cik jāmaksā priekš cirvja?

x stunda

23.11.2012. 05:45

Viens no Latvijas valsts dibinātājiem Kārlis Ulmanis ar līdzgaitniekiem 1918. gada 18. novembrī to nodibināja, kaut Ziemeļvidzemē vēl nebija beigusies karadarbība. Visapkārt bija naidīgas valstis, netrūka arī iekšējo ienaidnieku. Valsts bija palikusi arī bez neskaitāmiem kritušajiem darba spējīgiem vīriešiem. No apmēram 400tūkstošiem kara bēgļu daudzi neatgriezās. Rūpnīcu iekārtas bija izvestas uz Krieviju jau kara sākumā. Karadarbības un ienaidnieku akciju sekas bija tādas, ka tika izpostītas un nodedzinātas arī lauku saimniecības, izkauti un aizdzīti lopi. 20 gadu laikā Kārļa Ulmaņa un viņa atbalstītāju vadībā tika panākts prātam grūti aptverams uzplaukums. 1939. gads tika noslēgts ar 700 latu lielu valsts ārējo parādu. Bija iekrātas ievērojamas zelta rezerves. Konsekventi tika realizēts kurss uz ārzemju kapitāla izspiešanu no ražošanas sektora, kurš uz 1939. gadu bija vairs tikai 7%. Bankas piederēja Latvijas valstitij. Tika kaltas un bija reālā apgrozībā sudraba monētas. Lauksaimnieciskās un rūpnieciskās ražošas līmenis bija viens no augstākajiem Eiropā. Liels lēciens tika panākts arī izglītībā, izvirzoties Eiropas valstu priekšgalā. Lai atceramies, ka Jau 1919. gada sākumā tika nodibināta Universitāte. Arī kuģniecība bija uz augsta līmeņa. Divi piemēri tikai no vienas rūpnīcas VEF. Fotoaparāti MINOX, kuri tika ražoti plašam patēriņam 30.ajos gados, bija specdienestu izmantošanā līdz pat 60. gadu vidum. Šī rūpnīca būvēja arī lidmašīnas. Bija izprojektēta un uzsākta ražošanas sagatavošana lidmašīnām ar vertikālu pacelšanos! Pagājušā gadsimta 30.ajos gados! No sevis piebildīšu, ka Kārlis Ulmanis ir devis visai pasaulei paraugstundu, kā ir pildāmas starptautiskās saistības. Šo saistību pārkāpēju pusei ar Kārļa Ulmaņa pavēli netika izrādīta militāra pretestība. Diemžēl daudzi šodienas bāleliņi un zeltenītes skalda matus par šo izvēli. Sak, ja būtu bijusi militāra pretestība, tad gan varētu teikt, ka Latvija tika okupēta. Tagad mums grūti kādam pierādīt okupācijas faktu. Tā vietā lai lepni paziņotu visai pasaulei, ka Miera līgumus okupants vienpusīgi ir pārkāpis un ka Latvijas valsts nekad nav izteikusi lūgumu lai PSRS pārņemtu valsts varu Latvijā. Vairāk vai mazāk necienījamie šodienas Latvijas valsts varas pārstāvji, atbildiet tautai bez meliem, kāds ir Jūsu devums Latvijas izpostīšanā?

> Tava atsauksme



« Atpakaļ pie raksta

»Smalkais stils

Spēlē kaislīgi! Taču tikpat atbildīgi kā Džeimss Bonds. Ielūkojies tiešsaistes kazino pasaulē (1)

Digitālās spēles kļūst vēl vilinošākas, ja tiek solīti kazino bonusi, bezmaksas griezieni un unikālas akcijas. Ikdienišķi padomi lasītājiem, kā spēlēt kaislīgi un atbildīgi. Titulbildē kadrs no Džeimsa Bonda filmas.